Racing League Romania - Season III (LFS Romania)

Go down

Racing League Romania - Season III    (LFS Romania) Empty Racing League Romania - Season III (LFS Romania)

Post by Minu on Wed Aug 24, 2011 2:21 am

Teaser-ul asta a fost gata (dar fara sunet) mai demult, dar am vrut sa pun si coloana sonora originala, ceea ce insemna sa o iau de la capat cu captura... Asa ca am renuntat.
Am integrat o coloana sonora noua, si l-am postat astazi.
El a fost capturat la 60 fps, si o calitate full a imaginii, insa era prea mare, asa ca dupa procesare, i-am redus calitatea (din pacate prea mult: 70%).
Promit ca urmatorul va fi mai bun calitativ.
Enjoy!
Last edited by luchian on Wed Aug 24, 2011 8:21 am; edited 1 time in total (Reason for editing : pai ori e iutub ori ce e..)
Minu
Minu

Oras : Pitesti / Targoviste
Posts : 1298
Join date : 2010-06-20
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Racing League Romania - Season III    (LFS Romania) Empty Re: Racing League Romania - Season III (LFS Romania)

Post by luchian on Wed Aug 24, 2011 8:35 am

well.. e un inceput. Nu pot spune ca e bun, desi la montaj au fost ceva facute ceva eforturi evident. Critica constructiva :

Sound: coloana sonora (cel putin ce aud eu) .. de fapt nu exista, doar niste sunete nesincronizate si ireale. Cred ca era mai potrivit sa fi pus doar o melodie peste, poate dadea mai bine.

Camera work:
Un Shift+F pentru a inlatura toate lucrurile inutile de pe ecran era de asemenea mai potrivit.
De evitat camerele normale ale unui replay pentru ca nu aduc ceva nou si nu atrag ochiul privitorului prea mult (personal nu am avut rabdare sa vad clipul intreg ci pe sarite)

Randare: Daca vei dori sa mai faci (si sper ca da), putem sta de vorba un pic pentru setarile video generale, pentru ca rezultatul final sa fie de mult mai buna calitate. Nu sunt multe, si nici nu e greu.

Ganduri de final: Imi pare bine ca ai incercat totusi, ca asa invatam. Un foarte bun punct de plecare un link pe care il cunosti deja..aici

_________________
Not just a game.
luchian
luchian
Admin

Oras : Un pic peste tot
Posts : 3278
Join date : 2010-06-20
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Racing League Romania - Season III    (LFS Romania) Empty Re: Racing League Romania - Season III (LFS Romania)

Post by Minu on Fri Aug 26, 2011 5:28 am

Luc, intr-adevar captura am muncit-o mult, am facut-o pe la 30 fps, si la viteza de redare a replayului de 0.5, apoi am taiat si lipit clipurile mici si multe, iar la sfarsit, dupa ce mi-a iesit filmul (la 30 fps), l-am dat la viteza normala (1.0 - prin marirea vitezei) si deci devenind de 60 fps, de o calitate extraordinara. Din pacate in momentul asta s-a produs desincronizarea, imaginea fiind convertita la 60fps, dar nu si sunetul. De-aia nici nu am vrut sa-l postez. Si ca sa pun capac la toate, datorita marimii f. mari a filmului, l-am comprimat la 70%, rezultand imaginea de kkt (recunosc). Dupa ce l-am urcat pe youtube, saptamana asta, i-am schimbat coloana sonora (alegand din melodiile lor, una care sa fie pusa peste clip), dar vad ca nu a fost inca actualizata pe website. Ma mai uit azi, macar asta sa fie ok.

Dar mi-am tras invatamintele si nu ma mai complic asa, sa trag calitate super buna, pe care s-o pierd la comprimarea finala.

Insa ce mi-a placut mie a fost ca, folosind Picasa, am bagat ceva efecte interesante, care nu prea sunt vazute prin clipurile de pe youtube, ci mai degraba in dvd-urilor cu nunti Very Happy
Am folosit chiar si picture in picture, ca sa maresc efectul. Luc, pacat ca nu l-ai urmarit pe tot, ca e realizat misto. Da-l pe MUTE si ruleaza-l, si fa abstractie de calitate.

De facut, mai fac... Timp sa fie Smile
Ti-am spus, rezultatul final era de cea mai buna calitate, dar pacat ca l-am comprimat prea mult. De-acum nu voi mai scadea sub 90% comprimare.

Faza cu shift+F nu o stiam, o s-o incerc. Stiu ca se vad nashpa circuitul ala mic din dreapta, lista de raceri, anunturile (gen lap time, etc.) si mesajele dintre noi. O sa le scot data viitoare, cand fac captura.
Minu
Minu

Oras : Pitesti / Targoviste
Posts : 1298
Join date : 2010-06-20
Age : 37

View user profile

Back to top Go down

Racing League Romania - Season III    (LFS Romania) Empty Re: Racing League Romania - Season III (LFS Romania)

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum